Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
mart enty KRZYSZTOF MARCINIAK boj fra oszlo LewySierpowy Koozie (1762 niezalogowanych)
23 Posty
jacek lytaw
(kiaaudi)
Wiking
Żarowa.... Jeśli jest Tobie aż tak źle to jedz do Kaczogrodu tam dostaniesz to o co ci chodzi. Ja w przeciwieństwie do ciebie zamieszkałem tu lata temu by zmienić swoje życie i poziom życia... Dorzucę się nawet do biletu byś nie blokował miejsca komuś kto chxe tu pracować płacić podatki itd. Mieszkam w nowym domu dobrze ocieplonym 140mkv i płace 900kr za prąd z tym co państwo płaci. Nie wiem gdzie mieszkasz i w jakim domu. Chodzi o izolacje więc nie podniecaj się i zjedz do pl jak jest Ci źle chłopczyku. Ja nie mam zamiaru wracać bo nie ma do czego. Naucz też się liczyć.... Bo widzę że z matmy marny jesteś, bez obrazy ale głupoty piszesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jan Kowalski
(Fantomas)
Wiking
Ja jakos zaplacilem mimo doplaty ponad 2 razy wiecej niz rok temu, przy nizszym zuzyciu pradu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
jacek lytaw
(kiaaudi)
Wiking
Do Jan Kowalski. W tamtym roku fakt płaciłem dużo więcej nawet wynika to z Hafslund wyników. Mam nowy dom izolacja nowa dobra wymieniłem grzejniki na podczerwień w każdym pomieszczeniu rachunki zeszły ok 300-450kwh więc co z tym idzie niższe opłaty. Wydatek sporawy ale opłaca się. Warto przed wymianą poczytać o tym ogrzewaniu i przede wszystkim sprawdzić izolacje domu. I nie mam zamiaru się sprzeczać z tutejszymi pisarzami poprostu dopłaty państwa do rachunku pozwalają odłożyć (nie przepić) sporo kasy za co hyle czoło i dziękuję że mogę tu żyć bo w końcu odetchnelem wraz z rodziną.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
jacek lytaw
(kiaaudi)
Wiking
Tak wogole drodzy pisarze policzcie ile towaru np chleba czy sera możecie kupić za godzinę pracy swojej a na ile możesz sobie pozwolić w pl kupując to samo za godzinę pracy w pl w swoim zawodzie. Odpowiecie sobie na żale. Spójrzcie na ceny paliw w pl i N.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok